Despre noi

Despre noi

Prokon este o companie specializata in servicii de proiectare, consultanta si project management in constructii, avand un personal cu inalt grad de calificare profesionala precum si o buna experienta acumulata in domeniu.

Prokon si-a construit un renume pe piata proiectarii si consultantei, prin dezvoltarea si finalizarea de lucrari cu functiuni diverse, de la case unifamiliale pana la ample proiecte de ansambluri multifunctionale sau industriale.

Profesionistii nostri, partenerii si munca in echipa, au facut si fac posibila realizarea si finalizarea de proiecte creative, detaliate si complete.

Dispunem de o echipa extrem de ambitioasa, care a acumulat expertiza si si-a demonstrat talentul creativ si comercial atat in proiecte de mare anvergura, cat si in proiecte de dimensiuni mai mici. Profesionistii nostri sunt dedicati in a oferii servicii la cele mai inalte standarde printr-o atentie individualizata acordata fiecarui investitor sau antreprenor, proiect sau detaliu al unui constructii.

Valorile noastre fundamentale sunt de a proiecta constructii de calitate in conformitate cu specificatiile lor si normele in vigoare, la timp si in buget.

Achizitia unui proiect tip de la prokon nu este o simpla tranzactie care iti economiseste timpul si banii alocati pentru proiectare, noi suntem prietenul care te indruma si sustine pe tot parcursul procesului pana la receptia constructiei.